حرفه پژوهش به ایستادگی و سماجت نیاز دارد و بیشتر پژوهشگران بسیاری از شبها بی خوابی را تحمل نموده تا تحقیق خود را انجام داده و نتایج پژوهش را به رشته تحریر در آورند. از آن جایی که در دنیای آکادمیک از شما به عنوان پژوهشگر انتظار می رود تا مقاله خود را سریع تر به چاپ برسانید، چگونگی چاپ مقاله در مجلات علمی، بیشترین نگرانی شما را تشکیل می دهند. اگر چه گاهی اوقات، انجام مقاله های پژوهشی نیازمند صرف زمانی بیشتر از یک سال و شاید چند سال می باشد، این بدان معنا نیست که شما تا اتمام انجام مقاله، چیزی برای چاپ ندارید.

انواع مختلفی از پژوهش وجود دارند که انجام بعضی از آنها نیازمند انجام مقاله پژوهشی (منابع اولیه) و انجام بعضی دیگر بر اساس مقاله های چاپ شده (منابع ثانویه) می باشد. بسیار مهم است که دیدی شفاف از انواع مختلف مقاله های قابل چاپ در مجلات علمی داشته باشید. این امر به شما کمک می کند تا بهتر بتوانید نوع مقاله ای که برای تحقیق شما مناسب می باشد را شناسایی نموده و مقاله خود را چاپ کنید.

انواع مقاله در رشته های مختلف، متفاوت می باشد. برای مثال، یک کارآزمایی بالینی فقط در رشته های علوم پزشکی قابل انجام می باشد، در حالی که تحقیق تجربی در رشته های علوم اجتماعی بیشتر متداول می باشد. به یاد داشته باشید که همه مجلات علمی، همه نوع مقاله ای را چاپ نمی کنند. بنابراین، بیشتر مجلات، دستورالعمل هایی برای انواع مقاله هایی که چاپ می کنند در اختیار نویسندگان قرار می دهند. شما می توانید این دستورالعمل ها را در قسمت راهنمای نویسندگان وبسایت مجلات علمی مطالعه کنید. اگر مجله خاصی را برای چاپ مقاله خود مدنظر دارید، می بایست نوع مقاله ای که آن مجله چاپ می کند را بررسی کنید.

بعضی از انواع مقاله هایی که در مجلات علمی قابلیت چاپ دارند را در ذیل ملاحظه می کنید:

ادامه مطلب


موسسه علمی پژوهشی فخر رازی مقاله ,انجام ,مجلات ,انواع ,علمی ,رشته ,مجلات علمی ,انواع مقاله ,مقاله هایی ,داشته باشید ,مجلات علمی، منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مهرپردازش دانلود | Banava marcelowjrd5 house ی حبه بلوطم توی جنگل وحشی.... اجناس فوق العاده **مطلب کده** دانستنیهای تکنولوژی جدید wmacmil shop